1
The Infantry
3050 stemmen
Img
The Infantry is een rockband uit regio Keerbergen (Vlaams-Brabant) met toetsen uit verschillende andere (sub)genres zoals funk en punk.
In de zomer van 2016 werden de eerste festivals plat gespeeld, met name de Primusfeesten (Haacht) en de Molenfeesten (Keerbergen). Met cd-opnames op de agenda is The Infantry helemaal klaar voor de toekomst.
2
New Addiction
2470 stemmen
Img
De pop-coverband "New Addiction" komt recht uit Herent en brengt met veel passie voor muziek en samenzang de energie in hun publiek naar buiten. Ze staan bekend om een waaier aan vrolijke popnummers die ze op hun eigen manier naar voor brengen, waarin Duffy, The Pointer Sisters en Robbie Williams enkele van hun favorieten zijn.
Wat begon als een jeugdige...
3
Momentum
2331 stemmen
Img
Een jonge Herentse band met zeer veel passie voor muziek en alles wat erbij komt kijken. Ondanks dat ze nog niet lang samen zijn kunnen ze toch al enkele nummers voorbrengen. Ze hebben eigen liedjes, maar brengen ook covers die ze op hun eigen speciale manier uitwerken: ze brengen hun eigen unieke stijl.
4
Viral Crush
1312 stemmen
Img
Bluesrock with a Metal Twist.
5
Isadore
775 stemmen
Img
Isadore is een vrouwelijke Indie-groep uit Leuven met in hun set volledig zelfgeschreven tweestemmige nummers afgewisseld met covers van o.a. Anouk, Amy Winehouse en Vanessa Carlton (deze laatste in een nieuw jasje weliswaar).

Het afgelopen halfjaar traden ze redelijk wat op, met als persoonlijke hoogtepunt de selectie voor de finale van de Interfacultaire...
6
Hazy Way
736 stemmen
Img
Hazy Way is een Grimbergse americanaband die bestaat uit 4 jonge, ambitieuze muzikanten.
Sinds 2015 maakt Hazy Way moderne americana, een fijne mix van folkrock, country en lo-fi.

Ze speelden in 2016 o.a reeds in het voorprogramma van Brother Dege (USA, soundtrack Django Unchained) en op het West-Vlaamse festival Leffingeleuren. Ook werden ze reeds...
7
Soundlane
47 stemmen
Img
In 2012 begon Soundlane als 2 vrienden die wat covers brachten in een lokaal jeugdhuis. Ze wouden meer, en al snel werd er een drummer, bassist en zangeres gevonden en begonnen de eigen nummers te komen. Na een woelig begin waarin de line-up al eens wisselde, de naam veranderde en leden andere posities invulden is Soundlane geworden wat het nu is, een...
8
Wall to Wall
27 stemmen
Img
Wall to Wall trekt zich niks aan van conventies. Wil niet klinken als, maar verloochent zeker haar invloeden niet, zoals daar zijn: Triggerfinger, Tool, Motörhead, Red Fang, Rachmaninov, Pink Floyd, Smashing Pumpkins, Muse, Queen, AC/DC, QotSA, System of A Down, Led Zeppelin, Tom Waits, grunge, punk, blues, .... en vele anderen.

Uit al deze invloeden...
9
Beaten By Hippies
2 stemmen
Img
Who said Rock N Roll is dead?

High volume, a sledgehammer beat and screaming guitars infused with psychedelic flashes and massive grooves is what this ferocious and powerful live unit will bring you.

The music runs from proggy leanings to stripped-down hard rock; it’s doomy one moment and sweet and pastoral the next.

Here is a band that will...
10
Papilloon
2 stemmen
Img
Frisse rockband die nog maar sinds vorig jaar bezig is, met overvloed aan ambitie.

De band maakt eigen rock nummers met een elektronische toets. Deze nummers komen altijd met een 'positive message'.

Wij gaan voor de juryprijs, aangezien we nog te jong zijn voor veel stemmen te halen, maar we zijn zeker jullie te kunnen overtuigen met onze sound!
11
3 Way Stereo
1 stem
Img
Rockband uit Baal.
12
Soundlane
1 stem
Img
In 2012 begon Soundlane als 2 vrienden die wat covers brachten in een lokaal jeugdhuis. Ze wouden meer, en al snel werd er een drummer, bassist en zangeres gevonden en begonnen de eigen nummers te komen. Na een woelig begin waarin de line-up al eens wisselde, de naam veranderde en leden andere posities invulden is Soundlane geworden wat het nu is, een...
13
Clockworkman
0 stemmen
Img
Vijf kerels met een passie voor vreemde maten, dat is Clockworkman. Geen nonsens, geen tierlantijntjes, maar rock die soms behoorlijk zwaar kan gaan, met een progressieve saus. Invloeden vanuit alle mogelijke genres zorgen voor een gevarieerde sound met harmonieën. Soms rauw, soms afgelikt, altijd Clockworkman.
14
Midnight Scandals
0 stemmen
Img
Midnight Scandals is een vierkoppige rockband uit het Leuvense. De band kent invloeden van rauwe rock & roll en dromerige pop. De afgelopen jaren speelden ze in verscheidene cafés en op lokale festivals.
15
One Man Brawl
0 stemmen
Img
One Man Brawl is een jong bluesrock powertrio opgericht door Alexander Doucet. Deze gretig grijnzende gitarist ziet zich versterkt door duivelse drummer Stan Vranckx en brallende bassist Tim Segers. Zij voorzien u van bluesrock zoals die hoort te zijn: no-nonsense en luid. Met een niet-aflatende stoet aan catchy gitaarpartijen, brommende bassen en drillende...
16
Point Fifty
0 stemmen
Img
Head nodding & foot tapping op de rauwe riffs en perfect gedoseerde face-melting solo's. Dit is aanstekelijke én toegankelijke high octane Heavy Metal​​​

Hier géén plat gekabbel over een onverwerkt liefdesverdiet van een eerste lief of djingel-djangel-tofu-hymne dus.​​​

Hell no!

Dit is een Heavy Metal renaissance die de oude...
17
Rosemary Blue
0 stemmen
Img
Rosemary Blue begon als singer-songwriter en kwam gaandeweg haar "music-soulmates" tegen. Samen namen ze in Februari 2016 het eerste album Loved You Long Time op.
Een idyllische plaat die niemand onberoerd laat. Rosemary Blue heeft een unieke sound die tot op heden het best valt te beschrijven als een combinatie tussen Pop, Rock, Jazz, Blues en Folk.
18
Saint dynamiek
0 stemmen
Img
We zijn een groep dat allerlei muziek doen : rock,hip hop,slow,gospel,afrikan muziek enz.
19
Shunk
0 stemmen
Img
Shunk is een trio uit Halle, Vlaams Brabant dat rockmuziek speelt met een stevige stoner/grunge sound en funky invloeden. Deze band bestaat uit drie 22-jarige gasten: Daen Jespers (zang+bas), Elio Cristianelli (gitaar) en Simon De Wachter (drum). Hun muziek wordt vaak vergeleken met bands als Queens Of The Stone Age, Kyuss en Nirvana. Ze staan op het...
20
The Appraiser
0 stemmen
Img
Raised on a mix of punk, metal, indie and rock we've all been rocking hard the past 15y in numerous bands, culminating now into what is The Appraiser. A band formed with the sole purpose of bringing stories of love, passion, the feeling of two people losing themselves completely before getting completely lost.

We're a trio by choice, bringing strong...