New Addiction
Img
Bezoek de website
De pop-coverband "New Addiction" komt recht uit Herent en brengt met veel passie voor muziek en samenzang de energie in hun publiek naar buiten. Ze staan bekend om een waaier aan vrolijke popnummers die ze op hun eigen manier naar voor brengen, waarin Duffy, The Pointer Sisters en Robbie Williams enkele van hun favorieten zijn.
Wat begon als een jeugdige bezigheid groeide uit tot een vaste hobby, wat ze maar al te graag live vertonen. Met hun 5 jaar aan podium ervaring is New Addiction een aangename groep voor het publiek met een sterke en duidelijk aanwezige liveband. Begin 2016 besloten ze om deel te nemen aan "The Clash of the Coverbands" waar ze tot bij de 8 beste finalisten van België terecht kwamen.
Naast hun tijd op de planken doet New Addiction ook hun best om online actief te zijn. Hongerige fans kunnen dus zeker op social media terecht voor meer informatie.
.
Groepsleden: Judith Dammekens, Liesbeth Neefs, Laura Neefs, Lauren Romont, Michiel Op de beeck, Arno Depoortere, Bram Goeleven, Ward Broeckaert, Pieter Timmerman
Mercy - Duffy (cover) Live @ "The Clash of The Coverbands Finale België"

I'm so Excited - The Pointer Sister (cover) Live @ "The Clash of The Coverbands Finale België"